Kayseri Üniversitesi Ortaklığında Osman Ulubaş Köşk Anadolu Lisesi Koordinatörlüğünde Hazırlanan Uluslararası Model Birleşmiş Milletler Konferansı (MUNOS24) Hazırlık Toplantıları Gerçekleştirildi

Kayseri Valiliği himayesinde Kayseri Üniversitesi, Erciyes Üniversitesi, Abdullah Gül Üniversitesi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi ve Kapadokya Üniversitesi işbirliğiyle Osman Ulubaş Köşk Anadolu Lisesi Uluslararası Model Birleşmiş Milletler Konferansı (MUNOS24) Projesi kapsamında 04-05.04.2024 tarihlerinde Sayın Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ertuğrul Şahmetlioğlu, Osman Ulubaş Köşk Anadolu Lisesi Proje Ekibi, KAYÜ DİOB Proje Temsilcileri ve projede görevli öğrencilerimizin katılımıyla hazırlık toplantıları gerçekleştirilmiştir.

05 Nisan 2024 Cuma