Katkı Payı ve Öğrenim Ücretleri

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İÇİN YERLEŞTİRİLEN YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN ÖDEYECEĞİ KATKI PAYI/ÖĞRENİM ÜCRETİ TUTARLARI İÇİN tıklayınız.pdf

NOT: Üniversitemize başvuru değerlendirme ücretlerini ödeyerek başvuruda bulunan ve yapılan başvuru değerlendirmeleri neticesinde Üniversitemize kabul edilen öğrencilerin eğitimlerine başlayabilmeleri için ilgili fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarına ait öğrenim ücretlerini kayıt esnasında ödemeleri gerekmektedir. Öğrenim ücreti ödemeyen öğrencilerin kayıt işlemleri gerçekleştirilemeyecektir.

NOT: Üniversitemiz geri ödeme politikası gereği kabul edilen öğrencilerin kayıt hakları için kullanılan ön kayıt, harç ya da yurt ücretleri kesinlikle geri ödenmez.

Türkiye Halk Bankası Erciyes Üniversitesi Şubesi

IBAN NO: TR41 0001 2001 2410 0004 0000 32

Alıcı: Kayseri Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı

DEKONTUN AÇIKLAMA KISMINDA YER ALMASI GEREKENLER:

1. ÖĞRENCİ ADI VE SOYADI

2. KAYÜ 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Katkı Payı Ödemesi