Kayseri Üniversitesi Ortaklığında Osman Ulubaş Köşk Anadolu Lisesi Koordinatörlüğünde Hazırlanan Uluslararası Birleşmiş Milletler Model Konferansı 2024 (Munos24) Projesi İmza Töreni Gerçekleştirildi

Kayseri Üniversitesi ortaklığında Erciyes Üniversitesi, Abdullah Gül Üniversitesi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi ve Osman Ulubaş Köşk Anadolu Lisesi Koordinatörlüğünde hazırlanan Uluslararası Birleşmiş Milletler Model Konferansı 2024 (Munos24) Projesi İmza Töreni Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA, Hayırsever ve İş İnsanı Osman Ulubaş ve Osman Ulubaş Köşk Anadolu Lisesi Okul Müdürü İlhami Boran, Kayseri Üniversitesi Proje Temsilcileri Dış İlişkiler Ofis Başkanı Öğr. Gör. Seyit Murat YESBEK ve Dış İlişkiler Ofis Başkan Yrd. Öğr. Gör. Gamze GÜL'ün Katılımıyla Gerçekleştirildi.

28 Şubat 2024 Çarşamba