Online Başvuru
Online Başvuru ve Gerekli Evraklar

ONLINE BAŞVURU VE GEREKLİ EVRAKLAR:

Başvurular web sayfasından https://sis.kayseri.edu.tr/oibs/foa_app/aşağıdaki belgelerle online olarak yapılır.

a) Lise Diploması: Türkçeye çevrilmiş noter veya konsolosluk onaylı kopyası. (Lise son sınıf öğrencileri ise son sınıf öğrencisi olduğunu belgelemeleri gerekmektedir)

b) Resmi Transkript (Not Durum Belgesi): Adayların, lisede aldıkları dersleri ve notlarını gösterir ilgili lise müdürlüğü tarafından onaylanmış resmi transkriptleri ve noter onaylı yeminli Türkçe çevirisi gerekmektedir.

c) Pasaportun kimlik bilgilerini ve vize durumunu gösteren sayfasının fotokopisi,

d) Başvuru ücretinin yatırıldığına dair banka dekontu.

ÖNEMLİ NOT: Başvurular online olarak yapılacağından, gerekli belgeler posta, faks veya e-posta yoluyla gönderilemez. Kayıt için Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına gelirken gerekli belgeleri yanınızda bulundurunuz.

BAŞVURU VE DEĞERLENDİRME ÜCRETİ: İki Bin Türk Lirası (2000,00 TL) Halk Bankası Kayseri Erciyes Üniversitesi Şubesindeki 1000-04000030 numaralı hesaba yatırılacaktır.

IBAN NO: TR95 0001 2001 2410 0004 0000 30 (Başvuru ve Değerlendirme Ücreti Geri Verilmeyecektir.)