Kayseri Üniversitesi ortaklığında "Gençlerin Gözünden Kariyer 4.0'' başlıklı Erasmus+ Projesi Tanışma Toplantısı Online Olarak Gerçekleştirildi.

Erasmus+ KA154 kapsamında Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Mardin Artuklu Üniversitesi ve Sivil Yaşam Derneği'nin paydaşlığında hazırlanan "Gençlerin Gözünden Kariyer 4.0'' Projesi, 2023 yılında ilan edilen "Avrupa Beceri Yılı’na’'' somut katkılar sağlamayı amaçlamaktadır.

Yürütülecek proje ile gençlerin kariyer planlamalarının desteklenmesi, teknoloji transfer ofislerinin ve kariyer merkezlerinin daha etkin tanıtılması ve gençlerin kariyer planlamasına yönelik politika önerilerini sunmaları sağlanacaktır. Bu kapsamda, yedi bölgesel çalıştay ve bir ulusal zirve düzenlenecektir.
Ulusal zirve Üniversitemiz (Kayseri Üniversitesi) bünyesinde gerçekleştirilecektir. Kayseri Üniversitesi adına koordinatörlüğü, Dış İlişkiler Ofis Başkanlığı Ofis Başkanı Öğr. Gör. Seyit Murat YESBEK ve Başkan Yrd. Öğr. Gör. Gamze GÜL tarafından yürütülecektir.

28 Şubat 2024 Çarşamba