Kayseri Üniversitesi Erasmus Kulübü Öğrencilerinden Sosyal Sorumluluk Projesi Etkinliği

Kayseri Üniversitesi Erasmus Kulübü öğrencileri, Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında ''Fidan Dikim ve Tohum Ekimi Eğitimi'' konulu etkinliklerini Erasmus Kulübü Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Gözde ÇULFACI, Kulüp Başkanı ve kulüp üyelerinin katılımı ile gerçekleştirdi. TEMA Vakfı Kayseri İl Temsilcisi Abdülkadir DAĞLI'nın işbirliğiyle gerçekleşen etkinlikte öğrencilerimiz, fidan dikimi için toprağın önemini fark ederken bir yandan da meşe palamudu ekim sürecini izlediler. Ekolojik okuryazarlığın artmasını temenni ediyor ve katılım sağlayan kulüp üyelerimize teşekkür ediyoruz.

Kayseri University Erasmus Club students, within the scope of the Social Responsibility Project, organized their activities on the topic of "Tree Planting and Seed Sowing Training'' with the participation of Erasmus Club Academic Advisor Lect. Gözde ÇULFACI, Club President, and club members. In collaboration with Abdülkadir DAĞLI, the TEMA Foundation Kayseri Provincial Representative, our students not only realized the importance of soil for tree planting but also observed the process of planting oak acorns. We hope for an increase in ecological literacy and thank the participating club members for their contribution.

03 Ocak 2024 Çarşamba