Kazak Öğrencilerimizden Kazakistan Kültür Tanıtım Etkinliği

Kayseri Üniversitesi Uluslararası Öğrencilerimizden olan Kazakistanlı öğrencilerimiz 19 Aralık 2023 Salı günü Genç Ofis'te Kazakistan Kültür Tanıtım Etkinliği düzenledi. Kazakistan'ın Bağımsızlık Gününü hatırlatmak ve Kazakistan Kültürünü tanıtmak üzere sunumlar, dombra, şarkı ve şiir gibi birbirinden güzel içerikler sundular. Kazak öğrencilerimize Dış İlişkiler Ofis Başkanlığımız adına bu bilgilendirici etkinlik için teşekkür ederiz.

Our international students from Kazakhstan at Kayseri University organized a Kazakh Culture Promotion Event at the Youth Office on December 19th 2023, Tuesday. The event aimed to commemorate Kazakhstan's Independence Day and introduce Kazakh culture through presentations, performances such as dombra playing, songs, and poetry, showcasing a variety of beautiful content. We extend our gratitude to our Kazakh students for this informative event on behalf of our International Relations Office.

20 Aralık 2023 Çarşamba