Üniversitemiz Dış İlişkiler Ofis Başkan Yrd. Öğr. Gör. Gamze GÜL ve Erasmus Uzmanı Öğr. Gör. Gözde ÇULFACI Portekiz Instituto Politecnico da Guarda Üniversitesi Ev Sahipliğinde Erasmus+ İkili Anlaşma Görüşmeleri Yaptı

Üniversitemiz Dış İlişkiler Ofis Başkan Yrd. Öğr. Gör. Gamze GÜL ve Erasmus Uzmanı Öğr. Gör. Gözde ÇULFACI Portekiz Instituto Politecnico da Guarda (Polytechnic Institute of Guarda) Üniversitesi Ev Sahipliğinde Erasmus+ İkili Anlaşma Görüşmeleri Yaptı

Üniversitemiz Dış İlişkiler Ofis Başkan Yrd. Öğr. Gör. Gamze GÜL ve Erasmus Uzmanı Öğr. Gör. Gözde ÇULFACI, Erasmus kapsamında Üniversitemizin uluslararasılaşma hedeflerine yönelik öğrenci ve personel bazında Üniversitemiz hareketlilik sayılarının arttırılması için 16-18 Temmuz 2024 tarihleri arasında Portekiz Instituto Politecnico da Guarda (Polytechnic Institute of Guarda) Üniversitesi ev sahipliğinde ikili anlaşma görüşmeleri yapmak üzere Portekiz'i ziyaret etmiştir.

31 Temmuz 2024 Çarşamba