Rektörümüz, Yabancı Uyruklu Öğrencilerle Tanışma Toplantısı Yaptı

Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, üniversitemizde eğitim gören yabancı uyruklu öğrencilerin ülke temsilcileri ile tanışma toplantısı yaptı.

Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda yabancı uyruklu öğrencilerle sohbet eden Rektörümüz Karamustafa, öğrencilerin hatırlarını sordu.

Uygulama ve proje odaklı üniversite misyonu ile mesleki ve teknik yükseköğretimde öncü üniversiteler arasına girme hedefi bulunan Kayseri Üniversitesi’nin yeni kurulmasına rağmen kısa sürede önemli mesafe kat ettiğini belirten Rektörümüz Karamustafa, uluslararasılaşma adına da yabancı uyruklu öğrencilerin eğitimlerine büyük önem verdiklerini söyledi.

Rektörümüz Karamustafa, “Kayseri Üniversitemizin ülke dışından da tercih edilirliğini ve yabancı uyruklu öğrenci sayısını artırmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

Rektörümüzün yabancı uyruklu öğrencilerle yaptığı tanışma toplantısına Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Derviş Boztosun ve Prof. Dr. Semra Aksoylu, Genel Sekreterimiz Mehmet Akkuş, Genel Sekreter Yardımcımız Öğr. Gör. Seyfettin Kaan Altınkaynak, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Ethem Baz, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Öğr. Gör. Mustafa Kalay ile Dış İlişkiler Ofisi Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ekin Aslan da katıldılar.

08 Aralık 2021 Çarşamba