Yabancı Uyruklu Öğrencilerimizin 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ders Kayıtları Hakkında

Üniversitemiz 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Bahar dönemi ders kayıtları 12-20 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

Ders Kayıtları 12 Şubat 2024 Pazartesi günü Saat:13.00 itibariyle başlayacak ve 20 Şubat 2024 Salı günü 17.30 itibariyle son bulacaktır.

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Bahar döneminde mazeret kayıtları yapılmayacaktır. Öğrencilerimizin ilan edilen tarih aralığında ders kayıtlarını yapmaları zorunludur. Sadece ders kayıt haftasında ders kaydını tamamlayan öğrenciler, 21-23 Şubat 2024 tarihlerinde Ders Ekleme veya Ders Silme işlemi yapılabilecektir.

• Öğrencilerimizin https://sis.kayseri.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx ’den ders kayıt servisini kullanarak derslerini seçmeleri ve danışman onayına göndermeleri gerekmektedir.
  • Onaya gönderilen ders kayıtları, danışmanca onaylaması ile birlikte ders kayıt işlemi gerçekleşmiş olacaktır.
  • "Ders Kayıt Sistemi'' ne nasıl girileceği ve nasıl kullanılacağı ile ilgili dosya için TIKLAYINIZ.
  • Ders kayıt dönemi tarih aralığı dışında ders kaydı yaptırılamayacaktır. Mazeret ders kaydı olmayacaktır. Sadece ders ekleme ve silme yapılabilecektir. Öğrencilerin mağdur olmamaları için ders kayıt işlemlerini zamanında bitirmeleri gerekmektedir.
  • Ders Kayıt döneminde ders kaydı yaptırmayan öğrenciler, ilgili dönemde hiçbir öğrencilik hakkından faydalanamazlar.
  • Öğrencilerimiz, Katkı Payı / Öğrenim Ücretleri ödemelerini, T.C. Kimlik Numarası yazılan alana Öğrenci Numarasını yazarak, Türkiye’nin her yerindeki Halk Bankası şubelerinden, Halk Bankası İnternet Bankacılığı ve Halkbank ATM'lerini kullanarak yapabilirler.

*Öğrenim Ücretini Peşin Ödeyen Öğrenciler Dekontlarını Öğrenci İşlerine Göstererek Ders Kayıtlarını Yapabilirler.

12 Şubat 2024 Pazartesi