Erasmus+ Öğrenci Bilgilendirme Toplantısı Develi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi, Develi İslami İlimler Fakültesi ve Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Katılımıyla Gerçekleştirilmiştir

Erasmus+ Öğrenci Bilgilendirme Toplantısı, Dış İlişkiler Ofis Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Gamze GÜL ve Erasmus Uzmanı Öğr. Gör. Gözde ÇULFACI'nın sunumu ve Develi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi, Develi İslami İlimler Fakültesi ve Develi Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin katılımıyla 16 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 11.00'de Kayseri Üniversitesi Develi M. Hidayet Tutum Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilmiştir. Toplantıda, Erasmus+ öğrenci değişim programına katılmak isteyen öğrencilerimize süreç hakkında detaylı bilgiler verilerek soruları yanıtlanmıştır.

16 Ekim 2024 Çarşamba