"Gençlerin Gözünde Kariyer 4.0 Projesi" İç Anadolu Bölgesi Toplantısı Gerçekleştirildi

Kayseri Üniversitesi'nin ortak olduğu Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Koordinatörlüğünde Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Mardin Artuklu Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi ve Sivil Yaşam Derneği tarafından Erasmus+ KA154 kapsamında Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen 2023-2-TR01-KA154-YOU-000168704 referans numaralı "Gençlerin Gözünden Kariyer 4.0" gençlik katılımı projesinin İç Anadolu Bölgesi Toplantısı 13-16 Ekim 2024 tarihlerinde Kayseri Üniversitesi ev sahipliğinde Kayseri İlinde gerçekleştirilmiştir.

Proje kapsamında 15 Ekim 2024 Salı günü Üniversitemiz ev sahipliğinde Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA, Dış İlişkiler Ofis Başkanlığı, Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürlüğü ve proje katılımcılarının yer aldığı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantı sonrası Dış İlişkiler Ofis Başkanlığımızı ziyaret eden proje katılımcılarına bilgilendirmeler yapılmıştır ve düzenlenen sertifika töreninde katılımcılara Dış İlişkiler Ofis Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Gamze Gül tarafından belgeleri takdim edilmiştir.

16 Ekim 2024 Çarşamba