Üniversitemizde 21 Mart Nevruz Bayramı Kutlamalarına Katıldık

Kayseri Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesindeki Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş KARAMUSTAFA, Rektör Yardımcılarımız, senato üyeleri ile çok sayıda akademisyen, idari personel ve öğrencinin katıldığı etkinliğe, Dış İlişkiler Ofis Başkanlığı ve Yabancı Uyruklu Öğrenci Koordinatörlüğü olarak yabancı uyruklu öğrencilerimiz ile birlikte katıldık.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa’nın konuşmasının ardından bayrak gösterisi, Türk Dünyası öğrencilerinin yerel dansı, dombra dinletisi gerçekleştirildi. Nevruz ateşinin yakılması ve demir dövülmesinin ardından Nevruz Bayramı etkinlikleri sona erdi.

22 Mart 2024 Cuma