Azerbaycanlı Öğrencilerimizden Azerbaycan Kültür Tanıtım Etkinliği

Kayseri Üniversitesi Uluslararası Öğrencilerimizden olan Azerbaycanlı öğrencilerimiz 6 Mart 2024 Çarşamba günü Genç Ofis'te Azerbaycan Kültür Tanıtım Etkinliği düzenledi. Azerbaycan'ın Bağımsızlık Gününü hatırlatmak ve Azerbaycan Kültürünü tanıtmak üzere sunumlar, danslar, şarkı ve marş gibi birbirinden güzel içerikler sundular. Azeri öğrencilerimize Dış İlişkiler Ofis Başkanlığımız adına bu bilgilendirici etkinlik için teşekkür ederiz.

Our Azerbaijani students, who are among the international students of Kayseri University, organized an Azerbaijan Culture Promotion Event at the Young Office on Wednesday, March 6, 2024. They presented beautiful contents such as presentations, dances, songs, and anthems to commemorate Azerbaijan's Independence Day and introduce Azerbaijani culture. We would like to thank our Azerbaijani students on behalf of our International Relations Office for this informative event.

06 Mart 2024 Çarşamba