Erasmus+ Öğrenci Bilgilendirme Toplantısı Hakkında

Dış İlişkiler Ofis Başkanlığımız Erasmus Kurum Koordinatörlüğümüz tarafından 29 Aralık Cuma Günü Saat: 13.30-15.00 arası Uygulamalı Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda, Erasmus+ Öğrenci Hareketlilik Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecektir. Üniversitemiz Fakülte, MYO ve Enstitü bünyesinde öğrenim görmekte olan öğrencilerimizden bilgi edinmek isteyen herkes davetlidir.

Our International Relations Office in coordination with our Erasmus Institution Coordinatorship will organize an Erasmus+ Student Mobility Information Meeting on Friday, December 29th, from 13:30 to 15:00 at the Faculty of Applied Sciences Conference Hall. Everyone interested in obtaining information from our students studying in our University's faculties, vocational schools, and institutes is invited to attend.

27 Aralık 2023 Çarşamba